Djur kommunikation och healing

16.05.2013 12:41

Hej!
Jag heter Carina Lindström och bor i Saxvallen en liten by 5 mil från Åre. Jag brinner för djur och natur och har fått ett mycket rikare liv efter det jag har lärt mig att kommunicera med djur och ge dem healing. Djuren kommer till mig och visar att de vill prata eller få healing. Det är underbart. Naturligtvis pratar jag inte med djur utan att få djurägarens tillstånd. Med vilda djur pratar jag mycket. 
Jag har en hobbyverksamhet inom djurkommunikation och alpodahealing.
Alpodahealingen som jag ger är på en annan frekvens än övriga healingar och tar bara på växter och djur. Den öppnar upp för djurens och växternas behov. Man skannar av djuret och ger där det känns att den behöver.
Djurkommunikationen gör jag på lite olika vis. Antingen försöker jag att få kontakt med ett saknat djur. Och känna in var han befinner sig och leda honom hem. 
Eller också kommunicerar jag bara för att det är en rolig grej.
Om man har problem och vill veta hur man ska få dem att må bättre så försöker jag att få fram vad den kan må bättre av. Det kan vara att ändra sitt eget beteende och hitta på lite olika grejor. Jag skriver ner vad jag får till mig men det är ni som vet om det stämmer. Då har vi en liten dialog och försöker att komma vidare. Antingen är det via healing (om jag får fram att den har ont), veterinär eller att man behöver hitta på antingen mental träning eller kondition. Oftast vet man ju om det själv men behöver en liten ”just det” upplevelse. Om jag inte får något så kostar det inget.
När jag kommunicerar med djur får jag var de har ont eller känner om de är nervösa.
Är djur riktigt nervösa så behövs det en healing för att de ska lugna ner sig innan de kan kommunicera.
Priser jag har
Djurkommunikation 
200 kr
Problemhunds utredning med djurkommunikation och en healing 350 kr 
Djurkommunikation med alpodahealing 
300 kr
Alpodahealing 
1 gång 200 kr
3 ggr 500 kr
6 ggr 750 kr
Det är lite olika hur många healingar man behöver. OM en hund haltat länge eller har ett svårt sår. Då kan det behövas fler ggr. Har en hund precis börjat att hosta kan det räcka med ett par ggr men har den hostat en längre tid så rekommenderar jag 6 ggr. Men det diskuterar vi vid kontakt.

Om ni vill få en djurkommunikation eller alpodahealing gjord, så går det bra att höra av sig till mig.
Välkommen
Carina Lindström, ring 0707159389 Fjället Healing (sida under uppbyggnad).
fjalletshealing@telia.com
 

Tillbaka